Kitten Informatie

Onze kittens mogen verhuizen vanaf de leeftijd van 13 weken.
Ze zijn dan 2 x inge├źnt, 3 x ontwormd en gechipt, krijgen een stamboom van de BCF, een Europees paspoort een gezondheidsboekje, en een kittenpakket mee met o.a. voeding en kattenspeeltjes. De kittens zijn gewend aan het dagelijkse huishouden, de kattenbak, andere katten, kinderen als ook het reinigen van de oren en het knippen van de nagels.

Al onze kittens zijn gesteriliseerd/gecastreerd alvorens ze het nest verlaten. Wij werken met een contract, dit om onze kittens te beschermen. Het contract, de stambomen en de gezondheidstesten (HCM, PKD, PL, FIV & FELV) kunnen ten alle tijden ingekeken worden en een kopie hiervan wordt met de kittens meegegeven.

De Devon Rex is een heel sociaal en aanhankelijk ras dat best niet als enig huisdier gehouden kan worden. Ze hebben echt behoefte aan een maatje. Om deze reden plaatsen wij onze kittens enkel waar ze niet alleen komen te zitten. Ben je van plan om in de zeer nabije toekomst een maatje aan te schaffen of ben je in het bezit van een hondje? Dan kan dit eventueel een uitzondering zijn.

Banner